Naku.

300×250
Aliment sa i natural per als nostres gossos, fet amb ingredients aptes per al consum humà i elaborat en les mateixes fabriques que el nostre propi menjar amb el que, sense haver de renunciar a cap tipus de comoditat, podrem oferir-los-hi una alimentació de màxima qualitat.

Segur que en alguna ocasió, com els hi va passar a la gent de Naku, tu també t’has preguntat…

 

Alimento bé als meus animals?

 

De què esta fet el seu menjar realment?

Per trobar-ne les respostes, des de Naku, van provar infinitat de productes, analitzant amb lupa la composició i els ingredients de cadascun, visitant fires i fàbriques… fins que amb el resultat obtingut, van decidir que cap d’ells volia seguir donant aquell menjar als seus gossos, així que van començar a alimentar-los amb un fet per ells, barrejant carn, fruita, verdura, cereals… preparant les seves pròpies barreges, que cada cop tenien més èxit entre la gent que se n’assabentava i que els en demanava per als seus gossos.

Si tens uns minuts més, t’explicaran millor les conclusions a les que van arribar…

En el següent vídeo, l’equip de Naku mostra de forma breu i molt gràfica com és fabrica el menjar per als nostres animals domèstics. Exposant també les diferències entre la normativa que regeix la fabricació d’aliments per a consum humà i la que regeix la de consum animal.

Per fer-nos una idea ràpida: ossos, caps, budells, pèls, plomes… són alguns exemples dels ingredients que s’utilitzen en la fabricació d’aliments per al consum animal, que acaben al plat del nostre gos.

L’aliment natural que ofereixen es basa en…
  • Receptes preparades pensant en les necessitats nutricionals i en el benestar dels nostres gossos, vetllant per cada detall com ho faries tu mateix.
  • Seleccionar carn, fruita, verdura, cereals, peix… de la més alta qualitat. Buscant les matèries primes més fresques i naturals per a trossejar-les i deshidratar-les a baixa temperatura, sense més.
  • Deshidratar els ingredients per separat, eliminant lentament la seva humitat, per a garantir la conservació dels seus valors nutricionals i la seva màxima digestibilitat.
  • Ser una de les poques empreses del món que fabrica aliments per a gossos i gats, que pot certificar que el seu menjar no porta cap ingredient no apte per al consum humà.

(de fet tots els seus productes són provats per persones com a part del seu rigorós control de qualitat)

  • Controlar el procés íntegre d’elaboració: trossejant, deshidratant i empaquetant el seu producte en les pròpies instal·lacions.

728x90