Qui som?

Ja ho veieu, aquest parell som nosaltres! La Boira, la gossa de la meva vida, i jo... en David Romero, amant incondicional de la natura, músic i educador caní.

Ensinistrament de gossos, modificació de conducta i millora de relació amb el gos.

Comportament Caní però, s’esbossa a partir de la passió que sempre he tingut pels gossos i l’experiència d’haver estat voluntari en entitats socials, acompanyant a persones amb diversitat funcional. Doncs el fet d’imaginar la possibilitat d’unir aquests dos móns, va convertir-se en detonant per a formar-me com a guia caní, amb intenció de seguir col·laborant amb l’esmentada causa però amb la il·lusió de poder fer-ho mitjançant teràpies assistides amb gossos o altres activitats que vinculessin més a humans i gossos.

Durant el recorregut vers aquest desig, vaig aprofitar l’oportunitat d’entrar a formar part del Grup de Recerca i Rastreig amb Gossos de la Creu Roja, on fa anys que en formem part amb la meva còmplice Boira, com a equip homologat.

Així doncs, amb el temps, em vaig adonar de les moltes necessitats que sorgien en l’entorn domèstic d’aquelles famílies que compartien vida amb els seus animals, preocupades per entendre i solucionar algunes situacions quotidianes què, lluny d’enriquir les respectives vides, els complicava la mútua convivència diària.

Per això, conscients que l’atenció especialitzada d’aquestes necessitats esdevenia de vital importància en la recerca del benestar caní i consegüentment, el de les famílies implicades, ens vam disposar a oferir els nostres serveis d’educació canina i assessorament etològic mitjançant aquest projecte.

Formació acadèmica:
 • Titulat en Ensinistrament Caní

  Reial Societat Canina de Catalunya (R.S.C.C.- entitat vinculada a la Generalitat de Catalunya)

 • Titulat en Etologia Canina

  Reial Societat Canina de Catalunya (R.S.C.C.- entitat vinculada a la Generalitat de Catalunya)

 • Acreditació CAP1

  Mètode internacional d'ensinistrament amb clicker

 • Tècnic en TAA i gossos d’assistència

  Escola "Els Tres Pins"

…a més, segueixo formant-me en cursos i seminaris especialitzats periòdicament, per tal d’anar aprofundint i complementant els meus coneixements.