Alimentació natural

En les últimes dècades, diversos estudis científics sobre alimentació i nutrició animal han demostrat la importància d’aquests hàbits en el benestar físic i emocional de l’individu, posant de manifest que vetllar per la qualitat dietètica dels àpats repercuteix directament en l’organisme, fomentant una vida més sana i saludable per a l’animal.

Seguint aquesta línia cap a la millora del benestar animal que coincideix de ple amb el fi de tots els nostres serveis, us convidem a reflexionar sobre quin tipus de menjar volem donar als nostres gossos per tal de cuidar-los des de lo més essencial i quotidià que els hi podem brindar: la seva alimentació.

Per fer-ho, volíem comptar amb l’experiència de l’equip de Naku, format per un grup de professionals del sector amb veterinaris i nutricionistes entre ells, que es van unir per fer un estudi exhaustiu del procés al que es sotmet l’aliment al transformar-lo en menjar per a gossos, dubtosos de si allò era el què volien donar als seus animals.

Un cop obtinguts els resultats de l’estudi, l’equip de Naku es va adonar que la llei que regia la indústria del menjar animal era molt més laxa que la de l’alimentació humana, permetent utilitzar productes de molta menys qualitat i sotmetent-los a processos extremadament agressius en detriment de les seves propietats naturals. Això els va encoratjar a iniciar l’elaboració del seu propi producte, d’un caire més casolà i natural amb el que substituir els pinsos convencionals que consumien fins al moment.

 

Per aquest motiu, desprès d’escollir-los com a proveïdors del menjar que utilitzem nosaltres mateixos pels nostres propis gossos, ens ha semblat oportú que tot aquell ASSESSORAMENT NUTRICIONAL que puguem necessitar, també vingui de la seva mà, tot col·locant-nos de mediadors entre les vostres necessitats i els seus amplis coneixements.

A més, si un cop valoreu totes les opcions que existeixin per alimentar correctament als vostres gossos, considereu que val la pena provar l’alternativa que ens ofereix Naku, fent-ho a través nostre, gaudireu d’un 5% de descompte en la primera compra!!

 

950x200* Clicant al banner accedireu al web de Naku i automàticament estarà disponible l’oferta descrita anteriorment. També podeu gaudir de les mateixes condicions facilitant el codi: -6217-, vinculat a Comportament Caní, si ho preferiu fer per telèfon o correu electrònic.